Në këtë moment, Fjalor Armen - Anglisht ka një numër prej 8,638 fjalët në armen si 4,602 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 467,834 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 2,480 sot.
Tags: Fjalor Armen - Anglisht, Armen, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Armen, shërbimin e përkthimit Armen - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga armenian2english.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0171 / 0.0098 (20)
Mbrapsht në krye